KOCAELİ / KARTEPE - Eşref Uslu Ortaokulu

02623711911
Bahçelievler mah.Başaran sok.No66 Kartepe/KOCAELİ
Vizyon
Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracakbireyler yetiştirmek
Misyon
Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
Yapım Aşamasında
Bağlantı :ADSL (4 Mbit)
Öğretim Şekli :Tam gün
09:00/15:30
Doğalgaz
Karayolu
Yerleşim Yeri
Bahçelievler Uzunçiftlik beldesini bir mahallesidir.2009 tarihinde Kartepe adıyla bölgedeki beldeler birleşerek Kocaeli´nin en büyük ikinci ilçesini oluşturmuşlardır.Bölge ilçe ve il merkerkezinden uzak değildir.Özdilek alışveriş merkezine 1 km Sapanca gölüne 5 km uzaklıktadır.