KOCAELİ / KARTEPE - Eşref Uslu Ortaokulu

Mrt

Türk milletinin büyük mücadelesi sonunda istikbâlimizin yol haritası olan ve tarihe eşsiz bir kahramanlık destanı olarak geçen 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü kutluyor;

Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale’yi geçilmez kılan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, şükran ve saygıyla anıyoruz.

Mrt

2024 yılı MEB Küçük Erkekler Futbol Kocaeli İl Birinciliği Kartepe grubu maçlarını 3 galibiyet bir yenilgi 9 puanla tamamlayıp 2. Tur’a yükseldik.

2. TUR MAÇI 15 Mart 2024 14.00’te İzmit Avni Kalkavan Stadında oynanacak.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Başvurular, 13 Şubat 2024 ile 1 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" İl Geneli En iyi Afiş Yarışmasında Okulumuzda 1. Seçilen Afiş

Ara

21 Kasım 2023 tarihinde Okulumuz öğretmenlerinden Yunus Alınmıs eşiliğinde Diyanet İşleri Gençlik Merkezine gidilerek waffle etkinliği ve Kudüs programı yapıldı.

Ara

04.12.2023 tarhinde okulumuz öğretmenlerimizden Melek Şener Erdoğan eşliğinde Diyanet İşleri Gençlik Merkezine yapılan gezi. Ebru sanatıyla yok olmaya başlamış bir sanatımızı tanıdık.

Renklerin Rabbimizin bize bir nimet olduğunu ve renklerin kıymetini öğrendik.